Dimecres jo votaré…

Dimcres jo votaré ERC, i continuaré dormint ben tranquil. Com més força tingui ERC més difícil ho tindrà el partit guanyador per imposar polítiques de destrempament nacionalista o d’esquerra regional.

I com diu avui Conrad Son a l’Avui (29-10-06): els qui no saben què votar voten Iniciativa. Amb tots els respectes als votants d’ICV que ho fan perquè creuen que és una esquerra més autèntica, la meva experiència em diu que la gent més pija i d’esquerra amb mala consciència i acomplexats amb el catalanisme que conec, són votants d’aquest partit.

Jo votaré ERC i dormo tranquil. Confio que aquest cop ho faran millor, sense lliris a la mà ni partits presos, amb l’horitzó de fer avançar el procés cap a la independència.

Jordi S.Camardons

[@more@]

Quant a jscamardons

Jordi Solé i Camardons (Oliana,1959) és llicenciat en Filologia Catalana (UB) i professor de llengua catalana i literatura. Ha impartit cursos de sociolingüística en centres d’ensenyament d\'arreu dels Països Catalans. A partir del curs 2005-06 treballa d’assessor de Llengua i Cohesió social (LIC) a Barcelona. Ha militat en organitzacions independentistes des dels 18 anys i participà en la creació d\'organitzacions de militància lingüística. És membre del Consell de redacció de la revista pedagògica Escola Catalana des del 1989. Ha publicat, entre altres, els llibres: Sociolingüística per a joves (1988), Premi Xavier Romeu de Monografies per a l\'Ensenyament, Text i context (1991), Sobirania sociolingüística catalana (1991), Història social i política de la llengua catalana (1996), Poliglotisme i raó (1998), Les paraules del futur(1995), Els silencis d\'Eslet (Premi Juli Verne de novel·la 1995). L\'any 2001 publica: Diccionari de Sociolingüística, El políedre sociolingüístic i guanya el Premi de Sociolingüística Catalana Jaume Camp, amb: Idees i propostes dels precursors de la sociolingüística catalana; els darrers llibres publicats són: La Síndrome dels Estranys Sons(2003) i Les set tribus de la nació catalana (2004). La meva web: www.escriptors.cat/autors/solecamardonsj/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Dimecres jo votaré…

 1. jordi diu:

  Estic amb tu. Ahir vaig escriure un post explicant el perquè votaré a Esquerra. El pots llegir a http://objectar.blocat.com/post/5080/109624

 2. nur diu:

  Dimecres jo també votaré: no votaré ERC i també continuaré dormint. Continuaré dormint tan tranquil·la com fins ara. Quan algú em decep, no dic que no el perdoni mai més, però sí que penso que cal fer-li veure que la seva actuació no ha estat la que s’esperava quan els vaig votar. No em deceben PSC, ni CiU, no em decep el PP: em decep la gent en qui confiava i em van trair.

 3. Dessmond diu:

  Jo votaré CiU i dormiré igualment de tranquil. Prefereixo que la Generalitat no sigui una subdelegació del PSOE, amb una clau que la regalen els més catalanistes de tots.

 4. Jordi SC diu:

  Nur, t’agraeixo el comentari malgrat la discrepància, m’he mirat el teu blog i veig que coincidim del tot en idees i sensibilitats. De fet, havia escrit la proposta de votar ERC perquè veig que hi ha molta gent com tu que vol fer el pas de votar ERC en aquestes eleccions i crec que és un error perquè enforteixen sobretot el partit guanyador que segurament serà CiU, el que va anr a Madrid a liquidar l’Estatut del Parlament.
  Jordi SC

 5. Dessmond diu:

  En aquesta liquidació també hi va participar el psc-psoe, asseient-se a una banda i altra de la taula negociadora. Ho va fer ERC, que si no arriba ser per que la foto se la va fer primer en Mas, haguessin dit que sí. I no parlem d’en Saura i els seus escolanets. El PP és tema a banda que ni cal comentar.

 6. Jordi SC diu:

  Dessmond, no és el mateix un fet objectiu com que Mas va anar d’amagat a Madrid a liquidar l’Estatut del Parlament que un judici d’intencions que tu atribueixes a ERC de voler liquidar l’Estatut.8en la resta del teu anàlisi hi estic d’acord) Tu creus que la militància d’Erc que ni tan sols va acceptar propostes més moderades que el No hauria acceptat això que dius?
  He vist el teu blog i veig que coincidim en algunes coses: sembles independentista, recomanes el blog de Gabriel Bibiloni… ara només et falta actuar d’independentista i no votar CiU. Una abraçada

 7. nur diu:

  Sí, llegint-te m’adono que tenim sensibilitats i idees semblants.

  Suposo, però, que deus voler dir: “De fet, havia escrit la proposta de votar ERC perquè veig que hi ha molta gent com tu que vol fer el pas de NO votar ERC en aquestes eleccions”. I, efectivament, hi ha molta gent que, com jo, de sempre hem votat ERC i ara ens fem enrere. Potser és un no-vot de càstig perquè s’adonin de com de malament ho han fet i de com de traïts ens hem sentit.

  Potser els donaré una altra oportunitat més endavant, però ara m’hi nego.

Els comentaris estan tancats.